Hotel Dynasty ***

2010.08.12. 13:08

 A homokos strandtól kb. 450 m-re (utcán keresztül/aluljárón át) fekszik. Buszmegálló és taxiállomás a szállodától néhány méterre. Bevásárlási lehetőség éttermek és bárok kb. 100 m-re. Az Antalya-i repülőtér kb. 60 km-re.

Hotel Dynasty 2010 törökország törökországi nyaralás  információ hotel

 

A légkondicionált szállodában 94 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció lobby bérelhető széfek és büfé-étterem. Térítés ellenében: mosoda és orvosi ellátás (időpontegyeztetés szükséges). A kertben úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen a strandon matracok térítés ellenében. Törölközők kaució ellenében. Parkoló.

 

Hotel Dynasty 2010 törökország törökországi nyaralás  információ hotel

Az ellátás se rossz :) :

Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása minden bárban egész nap ingyenesen. Reggeli későn kelőknek. Délutánonként snack-ételek kávé tea és sütemények.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokszallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr52216847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása